Ό,τι κι αν χρειάζεσαι, ένα νέο σπίτι ή μια επαγγελματική στέγη, βελτίωση ή αποπεράτωση, το πιο σημαντικό σου βήμα είναι η χρηματοδότηση.

Στη FIS Real Estates, σε βοηθάμε να αποκτήσεις το σπίτι των ονείρων σου με τη χρηματοδότηση που ταιριάζει ειδικά σε σένα. Γνωρίζοντας το εύρος των προϊόντων χρηματοδότησης της αγοράς, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και στο οικονομικό σου προφίλ.

Γιατί να βασιστείς σ’ εμάς

Ο τομέας της χρηματοδότησης είναι χαώδης και απαιτεί εξειδικευμένη γνώση ώστε να βρεθεί το κατάλληλο προϊόν για σένα, που μάλιστα είναι διαθέσιμο από το εκάστοτε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Εμείς διαθέτουμε τη γνώση για να πετύχουμε «ευνοϊκή μεταχείριση», να επιταχύνουμε τις διαδικασίες και να σου προτείνουμε τις καταλληλότερες χρηματοδοτικές λύσεις για να κάνεις την επιλογή σου, εύκολα και απλά.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, είμαστε δίπλα σου εμείς. Σε καθοδηγούμε για να πάρεις τη σωστή απόφαση αλλά και τα κλειδιά, νωρίτερα από ό,τι μπορείς να φανταστείς!

Υπολόγισε το δάνειό σου

Αυτό το εργαλείο προσφέρει μια ενδεικτική προσέγγιση και δεν παρέχουμε καμία εγγύηση ούτε αναλαμβάνουμε ευθύνη ως προς την ακρίβεια και την αξιοπιστία των υπολογισμών. Επικοινώνησε μαζί μας και ένα μέλος της ομάδας μας θα σε καθοδηγήσει για τον ακριβή υπολογισμό του δανείου σου, σύμφωνα με τα προσωπικά σου στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!